Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Doi buzoieni, declaraţi vindecaţi de coronavirus, s-au reinfectat

Doi bărbați s-au reinfectat cu coronavirus pentru a doua oară. Ei au fost depistați pozitiv DIN NOU la Covid-19 după ce inițial au fost declarați vindecați și au fost externați.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba despre doi buzoieni, unul în vârstă de 46 de ani şi vărul său de 29 ani, întorși din Italia şi internaţi la Spitalul Matei Balş cu Coronavirus.

Citeste si: Ministrul Sănătății: Vom avea o evaluare a situaţiei după Paşti în privinţa coronavirusului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După ce au stat în spital, cei doi au fost declaraţi vindecaţi, au fost externaţi pe 26 Martie şi au fost plasaţi sub observaţie in izolare la domiciliu în aceeaşi locuintă.

În izolare, cei doi au petrecut 14 zile, iar in a 12-a zi, conform procedurii, au fost retestaţi pentru coronavirus, iar noile rezultate au fost pozitive, motiv pentru care au fost din nou internaţi în Spital.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, despre pandemia de coronavirus: "Mai avem încă un drum lung de parcurs”

Cei doi pacienţi sunt asimptomatici, sunt in stare bună şi nu au avut contact cu alţi oameni în perioada izolării, iar acum autorităţile încearcă să stabilească cum s-au reinfectat.

Citeste si: Premieră pentru România. Declarați vindecați de COVID-19, dar testați din nou pozitiv. Explicația medicilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI