„Doi dintre criminalii afaceristului din Sibiu au fost arestați de ofițerii britanici! Unul dintre ei a fost săltat în orașul Belfast, din Irlanda de Nord, iar celălalt se ascundea în Scoția. Judecătorii străini urmează să decidă dacă cei doi vor fi extrădați în următoarele zile. Despre al treilea individ, considerat liderul grupării, anchetatorii au informații că a fugit în Belgia, însă, deocamdată, este de negăsit. Între timp, au apărut și noi imagini de după atacul mafiot.

Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Doi dintre presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner, arestați. Noi imagini au apărut de la atacul mafiot

Sunt imagini surprinse în noaptea de 6 noiembrie, imediat după atacul mafiot. Cei trei indivizi au plecat în fugă din vilă și s-au îndreptat către apartamentul închiriat, la câțiva kilometri distanță. De acolo, au plecat cu un taxi spre Deva, unde își lăsaseră mașina de rezervă și, ulterior, spre Dumbrăvița, în Timiș. Acolo, au fost găzduiți de Ilie Sitariu, complicele arestat. Pe 7 noiembrie, după ce a aflat de moartea afaceristului, Zuleam Cosmin Costinel, liderul grupării, a fugit. Uluitor este că mama individului nu este surprinsă de ce a făcut fiul ei.

Citește și: Primele mărturii ale Vanessei, fiica omului de afaceri torturat în propria casă din Sibiu. Ce dezvăluiri șocante a făcut procurorilor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„- Credeți că ar comite o astfel de faptă?
- Cred că da!
- De ce, îl credeați în stare de așa ceva?
- A mai făcut pușcărie.
- Când era la pușcărie, ați fost să-l vedeți vreodată?
- Nu.

De ce să mă duc, doamnă? Uitați, am tija în mână, mă duc cu ziua”, sunt mărturiile șocante ale mamei lui Zuleam Cosmin Costinel.
Zuleam ar fi plecat în Belgia împreună cu iubita lui, filmată și ea într-un mall din Sibiu, cu o zi înainte de tragedie.
Deocamdată nu este clar care a fost rolul femeii în atac, dar este sigur că ea le-a închiriat suspecților apartamentul. Cei doi au fost ajutați să fugă de Ilie Sitariu, care i-a scos din țară pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac.
Tot pe 7 noiembrie, a fugit în străinătate și Cristian Marian Minae. La o săptămână după crimă, al treilea suspect, Laurențiu Ghiță, a dispărut și el. Cei doi au trecut prin Ungaria, Franţa, iar la un moment dat au mers în directii diferite. Minae a ajuns în Irlanda de Nord, iar Ghiță în Scoția.
Amândoi au fost arestați de ofițerii britanici. Pe Cristian Minae, autoritățile l-au săltat în Belfast.
Cei trei infractori se cunosc de mult timp. Doi dintre ei locuiesc în aceeași localitate, iar liderul stă într-un loc aflat la doar 15 kilometri distanță. Niciunul dintre ei nu cunoștea victima.
Deși autoritățile spun că mobilul crimei a fost jaful, nimeni nu poate explica de ce au furat doar 16 ceasuri din colecția mult mai mare a afaceristului.
O variantă ar fi că hoții s-au speriat când au văzut că fiica afaceristului sunase la 112 și, de teamă, au furat doar ce au apucat.

„Cred că limitarea numărului de bunuri are legătură cu panica instalată între ei. Au știut că din moment ce fata a sunat la 112, localizarea putea fi făcută instantaneu și atunci s-au grăbit sa plece, în panică, pentru a nu fi surprinși de Poliție”, a explicat Crișan Lăzureanu, expert criminalist.
Totuși, primele imagini de pe camere i-au surprins în timp ce mergeau liniștiți pe stradă.
Așadar, ne putem întreba în continuare dacă indivizii au furat acele ceasuri doar ca să-i inducă în eroare pe anchetatori și vorbim, de fapt, despre un asasinat la comandă mascat în jaf.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si