„2 elevi de 13 și 15 ani au murit astăzi în vestul țării în timp ce căutau să se răcorească. Sunt două incidente care ne arată riscurile la care se supun cei care ignoră avertismentele și se scaldă în zone periculoase”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: O bunică și nepotul ei au dat examenul de BAC împreună! Au fost colegi de școală și de bancă în Italia

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

„Primul incident a avut loc în Lugoj. Tânărul de 15 ani, elev în clasa a 8-a a mers cu bicicleta pe malul râului Timiș pentru a mai scăpa de temperaturile sufocante. A intrat în apă dar curenții puternici l-au dus departe de mal. Prietenii săi au alertat pompierii. La fața locului a fost căutat de mai multe echipaje de scafandri. După 3 ore trupul a fost adus la mal, dar din păcate manevrele de resuscitare au fost inutile. Și la Sânicolaul Mare un alt elev de 13 ani a murit într-un canal din apropierea orașului. Din păcate și elevul de clasa a 6-a a fost scos din apă prea târziu. Și în urmă cu puțin timp un copil de 10 ani a fost dat dispărut în râul Siret, iar scafandrii au început căutările. Toate echipajele de urgență au fost în alertă astăzi și se pare că a fost cea mai aglomerată zi a serviciilor de ambulanță.

De asemenea, se estimează că la unitățile de primiri urgențe, zece la sută dintre pacienții care ajung o fac din cauza caniculei”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO Mingile de golf, inspirație pentru arhitecți! Unde se găsesc casele în această formă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si