"Comisia Europeană anchetează aplicația TikTok pentru că nu ar proteja minorii, iar un exemplu despre clipurile cu un conținut tulburător care ajung online vine tocmai din România. Vă avertizez, sunt detalii cu un puternic impact emoțional. Colega mea Delia Săndulachi știe despre ce e vorba", a transmis Cristian Sabbagh.

Clipuri necenzurate, minori în pericol

"Doi minori din nordul țării au postat un clip filmat imediat după ce au descoperit cadavrul unei fete care și-a pus capăt zilelor.

Folosim această informație și o parte foarte scurtă din imaginile tulburătoare pentru că demonstrează un fapt extrem de grav. Clipul urcat pe TikTok nu a trecut de niciun filtru și a fost fost postat fără probleme.

Comisia Europeană a anunțat astăzi o anchetă pentru a evalua dacă TikTok încalcă legislația privind protecția minorilor. Sunt vizate și riscurile legate de dependență și conținut dăunător. Iar acestea sunt doar o parte din posibilele probleme.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anul trecut, administratorii TikTok au fost amendați cu 345 de milioane de euro de comisia europeană pentru protecția datelor.

La mijloc au fost probleme legate tot de utilizatorii minori, a căror confidențialitate nu ar fi fost protejată, a transmis Delia Săndulachi", reporter Știrile Kanal D.

Citește și: EXCLUSIV! Cum ar putea scăpa Victoraș Micula de pedeapsa cu executare: "Poate să fie vorba de o strategie"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si