Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Doi minori români, acuzați de crimă în Franța

Doi adolescenți români sunt anchetați pentru crimă în Franța. Tinerii, în vârstă de 14 ani ar fi bătut un bărbat și l-au lăsat fără suflare. Dacă vor fi găsiți vinovați riscă ani grei de închisoare.

Redactia Stirile Kanal D,

Tineri romani, acuzati de crima in Franta [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi adolescenți în vârstă de 14 ani plănuiau să jefuiască un om al străzii. Bărbatul de 51 de ani ar fi avut în posesia lui o geantă care a atras atenția minorilor.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aceștia l-au urmărit, l-au atacat l-au lovit atât de puternic în cap încât acesta s-a prăbușit imediat la pământ.

I-au furat geanta și s-au făcut nevăzuți. Ambulanța a ajuns imediat la fața locului, dar medicii nu au mai putut face nimic iar bărbatul nu a supraviețuit.

Minorii au fost găsiți de poliție, iar acum sunt cercetați pentru furt și lovituri cauzatoare de moarte. Ei riscă acum douăzeci de ani după gratii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI