Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doi miri au venit cu o idee inedită la nuntă: În sala de evenimente, invitații nu s-au putut folosi de telefoane

O nouă idee a stârnit controverse în mediul online. Doi miri au amenajat sala de evenimente în așa fel încât invitații să nu se poată folosi de telefoane și să socializeze mai mult.

Redactia Stirile Kanal D,

Nuntă fără semnal la telefon [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„După furatul miresei, valsul mirilor, cabinele foto sau aruncatul buchetului, un nou trend acaparează piața nunților, sala de evenimente fără semnal la telefon. S-a întâmplat chiar la o nuntă din țara noastră”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fără telefoane în sala de evenimente la nuntă

Mai multe detalii despre această situație știe Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani s-a căsătorit în secret cu mătușa lui. Femeia avea 91 de ani. „A fost ultima ei dorinţă”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Cred ca cel puțin o dată vi s-a întâmplat să mergeți la o nuntă unde invitații au stat toată seara mai mult cu ochii în telefon și nu prea au dansat sau nici măcar nu au vorbit intre ei.
Doi miri creativi, chiar de la noi din țară, au găsit soluția.

Au bruiat semnalul în salonul unde au organizat petrecerea de nuntă pentru ca invitații să socializeze.
Practic, pe tot parcursul evenimentului cei aproximativ 600 de oaspeți nu s-au putut folosi de telefoane.
Pățania a fost făcută publică chiar de unul dintre nuntașii care au luat parte la eveniment. În urma postării au început dezbateri aprinse pe internet. Iar în timp ce unii au încurajat trend-ul, alții l-au blamat.
Rămâne de văzut dacă și alți miri vor aborda aceeași strategie pentru a avea distracția garantată în ziua nunții”,
a transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI