După ce și-au rupt cătușele cu toporul, agresorii au plecat, nederanjați, chiar de sub ochii polițiștilor.

La bustul gol și cu mușchii încordați, agresorii din imagini se comportă ca niște animale scăpate din cușcă. Se reped către cei doi agenți de poliție și îi provoacă la bătaie. Oamenii legii, deși înarmați cu pistoale, par înmărmuriți de teamă. Tot ce reușesc e să facă pași înapoi:

”Mi-ai pus cătușele? Mi-ai pus cătușele, nu? Ieși, că-mi bag.... în pistolul tău! Vrei să te bat cu pistolul în mână? Vrei să-ți dau cu

pumnul în gură?”

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu micuții Biancăi, tânăra de 18 ani ucisă de iubitul său

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Unul dintre agresori apucase să fie încătușat de unul dintre polițiști. I-a scapăt însă din mâini și, țipând din toți rărunchii, i-a amenințat cu moartea pe oamenii legii. Apoi, cu un topor, și a rupt cătușele de la mâini chiar sub privirile consternate ale polițiștilor. Salvarea celor doi agenți, speriați de atacatorii parcă turbați, a venit de la o dubă de poliție, care a venit cu întăriri. Prea târziu, însă.

Suspecții fugiseră.



Scandalul a început în comuna Stănești din Gorj. Cei doi indivizi au dat buzna în curtea unor localnici care făceau un grătar în familie. Erau hotărați să-i ia la bătaie, aparent fară motiv. Vecinii, speriați în urma scandalului, i-au izgnonit pe polițiști.

Citeste si: Femeie bătută, înjughiată și mușcată de soț, ajunsă de urgență la spital

După ce agresorii au fugit chiar de sub nasul polițiștilor intimidați, unul dintre ei s-ar fi predat singur. Celalalt a fost capturat de oamenii legi după câteva ore.

Incidentul violent vine la doar două zile distanță de când, tot în sudul țării, a avut loc un alt atac sângeros. Membrii unui clan de interlopi din Craiova i-au atacat pe rivalii lor și le-au distrus, în plină strada, mașinile cu săbii și macete. Doar 6 dintre agresori au primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Ceilalți, cercetați sub control judiciar, s-au bătut din nou, aseară, cu rivalii lor.

Citeste si: Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu atinge cote maxime! Designerul a depus plângere penală împotriva fostei soții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si