Atenție, sunt imagini și detalii ce vă pot afecta emoțional.

"A fost o explozie, o bubuitură puternică"

"Eu chiar atunci m-am trezit. Stau fix în blocul de lângă, la același etaj, s-a auzit o bubuitură, au sărit cheile din uși și m-am uitat pe geam și am văzut direct focul și bubuitura și tot și am sunat la 112"

Coșmarul s-a dezlănțuit în zori de zi, când mulți locatari încă dormeau.

Salvatorii au venit în grabă, dar nu au putut intra în apartamentul în care s-a produs explozia, până când nu au stins flăcările.

Citește și: FOTO/VIDEO. Exploziile se țin lanț în România. Două persoane s-au stins din viață după ce o bubuitură puternică a avut loc într-un bloc din Sibiu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi soți care locuiau acolo au fost găsiți fără suflare, iar trupurile fără viață au fost duse la medicină legală. Restul vecinilor au tras o sperietură soră cu moartea.

Din întregul imobil au fost evacuate aproximativ douăzeci de persoane. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat îngrijiri medicale.

Într-adevăr, pompierii aveau să afle că o acumulare de gaze a provocat dezastrul.

Alte cincisprezece apartamente au fost afectate, mai ales din pricina fumului, iar cinci mașini parcate au fost distruse. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si