Au văzut moartea cu ochii și doar o minune i-a salvat! Vorbim de doi soți din Bistrița-Năsăud, care au trăit clipe de coșmar, fiind la un pas de tragedie.

Cei doi, în vârstă de 71 și 69 de ani, se aflau în mașină în momentul în care, ajunși pe linia de cale ferată, autoturismul li s-a oprit și au fost loviți din plin de o drezină care efectua lucrări pe linia de tren.

Citește și: VIDEO Gara numită după sculptorul Brâncuși a devenit o ruină. Călătorii sunt din ce în ce mai puțini

Accident feroviar

Accident feroviar

[Sursa foto: Captura video]

Au scăpat ca prin minune dintr-un accident cumplit

Impactul a fost atât de violent, încât mașina a fost împinsă câțiva metri pe calea ferată, apoi s-a răsturnat pe plafon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

”În această seară, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident produs la o trecere la nivel cu cale ferată pe raza localității Șieu-Măgheruș. La locul accidentului polițiștii au constatat faptul că o drezină a accidentat un autoturism.

În urma impactului, atât șoferul de 71 de ani din Bistrița cât si o pasageră de 69 de ani din aceeași localitate au fost răniți. Atât șoferul cat și mecanicul drezinei au fost testați cu privire la consumul de alcool, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Traficul feroviar a fost blocat pe magistrală, timp de aproximativ 1 ora și 20 de minute, fiind afectate 3 trenuri de călători”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Întreaga scenă, ce putea să aibă un final tragic, a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă, care arată cum șoferul autoturismului nu a oprit la semnul ”STOP” de pe marginea drumului, ci doar a încercat să frâneze abia în momentul în care a fost atenționat de mecanicul drezinei.

Mecanic drezină, observatornews.ro: Cred că s-a speriat când a văzut că vin. I-am dat semnal de atenţie, a oprit pe pasaj şi nu am mai putut să îl evit.

A fost, însă, mult prea târziu, provocându-se astfel un impact ce i-a îngrozit pe locuitorii din zonă. Martorii fiind și cei care spun acum că, de fapt, șoferului i s-a oprit motorul mașinii pe calea ferată, moment în care a tot încercat să îi facă semn mecanicului de drezină, însă, în zadar.

Bărbat, observatornews.ro: I s-a oprit motorul şoferului. Încerca să ridice mâna să oprească şi atunci l-a pălit.

Citește și: VIDEO O bătrânică din Pitești, spulberată de tren în timp ce se întorcea de la magazin. Femeia de 82 de ani traversa calea ferată

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Accident feroviar

Accident feroviar

[Sursa foto: Captura video]

Din fericire, însă, fiind ajutați imediat de oamenii din zonă, dar și de medicii ajunși rapid la locul accidentului, cei doi soți au scăpat cu viață.

Femeia a scăpat doar cu câteva răni ușoare, în timp ce soțul său a avut nevoie să fie transferat la cel mai apropiat spital pentru îngrijiri de specialitate, suferind un traumatism cranian și unul facial.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: Două victime, conştiente, cooperante, scoase din autoturismul răsturnat pe plafon de către ceilalţi participanţi la trafic. Bărbatul era de cod galben, prezenta un traumatism cranian şi un traumatism facial. A fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD şi transportat la UPU SMURD Bistriţa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si