„Doi tineri, în vârstă de 25, respectiv 26 de ani, au fost arestați după ce au bătut și au încercat să tâlhărească o femeie, în propria casă. Deși în noaptea infracțiunii cei doi au avut chipurile acoperite cu cagule, cu doar câteva zile înainte, aceștia au privit chiar în camerele de supraveghere”, a transmis Christian Sabbagh.

Prinși după ce s-au uitat în camerele de supraveghere

Descinderile au avut loc la cei doi tineri acuzați că au agresat o femeie în vârstă de 56 de ani, în propria casă, din Sectorul 3 al Capitalei.
Conform anchetatorilor, imediat ce au dat buzna în locuința victimei, au urmat scene de coșmar. În ploaia de lovituri, cei doi agresori au sperat că femeia le va preda tot ce avea de valoare din casă. Nu s-au ales însă cu nimic, în afara mandatului de arestare.

Citește și: VIDEO- Vreme de iarnă în România! În unele zone s-au înregistrat și -5 garde Celsius

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„După ce au dat spargerea, tâlharii au sărit pe gardul din spate și mai apoi au fugit până au ajuns la un zid de beton”, a transmis Claudia Costandiș.
Așa cum se observă și pe camerele de supraveghere, infractorii au purtat cagule, convinși probabil că vor scăpa basma curată. Asta în noaptea atacului, căci atunci când au cercetat zona, în plină zi, s-au plimbat relaxați, cu fețele la vedere.


„Au fost puse în aplicare două mandate de aducere emise pe numele celor doi bănuiți, aceștia fiind depistați și conduși la audieri”, au transmis polițiștii.
Cei doi au fost reținuți 24 de ore, iar ulterior au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si