O camera de supraveghere i-a surprins pe cei doi tineri cum intra in biserica, se asigură că nu e nimeni, moment in care blochează ușa de acces, apoi cotrobăie liniștiți in geanta unei femei de la lumânări dar și in sertarul cu bani.

Profitând de lipsa personalului, cei doi pleaca cu bani şi bunuri în valoare aproximativă de 700 de lei. Hoții au fost identificați ușor de oamenii legii fiind cunoscuți pentru astfel de acțiuni.

Jaf în Biserică în plină zi

O biserică din Tulcea a fost spartă de hoţi. Doi tineri, o fată și un băiat, au fost surprinși de camerele de supraveghere ale bisericii când furau banii de lumânări.

Tinerii  s-au asigurat că nu îi vede nimeni şi au blocat uşa de acces. După au căutat prin geanta femeii de la lumânări şi în sertarul cu bani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imediat au ieșit din biserică cu suma de 700 de lei și au dispărut. 

Filmarea a ajuns la polițiști care i-au identificat pe cei doi tineri.

Oamenii legii spun că este vorba doar despre o chestiune de timp până când îi vor prinde pe cei doi hoți.

VIDEO- Jaf dupa metoda ''Fast & Furious'' în București: Trei bărbaţi au furat haine în valoare de 50.000 de lei dintr-un camion care se afla în mers

Un camion plin cu haine care trebuiau să fie duse la un mare mall din Capitală a fost jefuit după o metodă similară cu cea denumită „Cascadorii”.

3 indivizi au furat marfa de zeci de mii de lei în timp ce camionul mergea către destinație.

Jaful a fost orchestrat de 3 hoți, mână în mână, se pare, cu șoferul. Toți au pus la cale pas cu pas operațiunea.

S-au întâlnit într-o benzinărie,  șoferul  camionului, care se duce spre parcare, urmat de un Volkswagen gri.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce au oprit în zona ferită de camere, șoferul autoutilitarei i-ar fi lăsat pe 2 dintre hoți să intre în camion, unde era depozitată marfa. Apoi, trage la o pompă, ca să justifice oprirea la benzinărie. Omul știa că este monitorizat pe camion cu GPS, de către firma la care lucra.

Trei bărbaţi au furat haine în valoare de 50.000 de lei dintr-un camion care se afla în mers

În drum spre mall-ul din Sectorul 4 al Capitalei, hoții ar fi deschis coletele și ar fi băgat în saci 400 de obiecte vestimentare: haine de femei, de bărbați și de copii. Un singur detaliu i-a dat de gol. Au oprit pe traseu pentru ca infractorii să coboare cu bunurile și să le bage în mașina personală.

Indivizii au fost prinși la scurt timp de polițiști și au fost duși la audieri. Cei bănuiți de furt calificat au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duși la instanță unde procurorii vor cere probabil arestarea preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si