Răzvan şi Rareş, doi prieteni de 21 şi 19 de ani, sunt tinerii care şi-au găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Răzvan abia primise cadou de la părinţii săi o motocicletă pe care şi-o dorea cu ardoare. A vrut să o testeze, împreună cu amicul său, fără să bănuiască vreo clipă că nu avea să se mai întoarcă din cursa morţii.

„A plouat, a fost umed si el n-a mai tinut cont, a facut un viraj si a alunecat si s-a dus intr-o rapa”, spun oamenii.

Accident șocant de motocicletă. Viteza a ucis doi tineri

Pe drum, Răzvan ar fi apăsat prea tare acceleratia şi a izbit în plin o autoutilitară care încetinise ca să intre pe un pod. Impactul le-a fost fatal celor doi prieteni: au murit pe loc. Cei doi tineri locuiau în comuna Dolheşti, iar vestea morţii lor a îndoliat întreaga comunitate. Răzvan, tânărul care a provocat accidentul, era de putin timp jandarm şi vecinii au numai cuvinte de laudă despre el.

„Un copil, nu băutor, nu consumator de ceva..la jandarmi, cuminte din cale afară şi frumos... nenororicrea e mare, nu ştiu cum or să treacă părinţii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Era un băiat de minune, păcat de el... păcat”, spun cei care l-au cunoscut.

Mesaje emoționante online pentru tinerii morți în accident

Rareş, al doilea tânăr care a pierit în accident era elev în clasa a X-a.

Un copil-model, îl descriu profesorii.

„Rareş era un copil deosebit, foarte bun la învăţătură, cuminte, respectuos, putem spune că a fost un model pentru toată clasa”, spun profesorii.

Şi în mediul online curg o mulţime de mesaje emoţionante.

„Aripi frânte la o vârstă fragedă! Se spune că cea mai mare durere în viața omului e pierderea copiilor.. Numai cei care au trecut prin asemenea nenorociri înțeleg ce e în sufletul părinților!”, au scris apropiații pe Facebook.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă. Între timp, părinţii tinerilor se pregătesc de două înmormântări sfâşietoare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si