„Doi tineri proaspăt căsătoriți au pierit într-un accident teribil pe drumul morții din Buzău. Tragedia a fost filmată de o cameră de bord, iar pe imagini se observă că autoturismul în care erau cei doi circula cu viteză. Vă avertizez, urmează imagini și informații ce pot avea un puternic impact emoțional!”, a spus Radu Andrei Tudor.

Alin și Alexandra erau căsătoriți civil de două luni, iar în toamnă ar fi urmat să organizeze nunta. Ea era profesoară la o școală din județ, iar el era inspector la Casa de pensii. Erau îndrăgostiți, iar viața părea să le surâdă. Totul s-a spulberat în doar câteva clipe, atunci când Alin a călcat prea mult pedala de accelerație. Camerele de bord au surprins ultimele momente de viață ale celor doi soți, aflați în mașina de culoare galbenă. Alin conducea cu viteză, iar Alexandra era pe scaunul din dreapta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Un autoturism i-a stat în cale tânărului, așa că a tras brusc de volan ca să îl depășească prin partea dreaptă. Roata din spate a mașinii a ieșit de pe șosea și a lovit o groapă, iar din acel moment Alin a pierdut controlul și a ajuns pe contrasens, unde a fost lovit de o autoutilitară. Pentru cei doi soți medicii nu au mai putut să facă nimic: „Două victime au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața și ulterior au decedat.”

Șoferul dubei, în vârstă de 36 de ani, a fost și el rănit și a ajuns la spital. Polițiștii au deschis o anchetă: „În cauză s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

Din primele investigații, vinovat de întreaga tragedie ar fi Alin. Tânărul era tare mândru de mașina lui, dovadă fiind numeroasele fotografii de pe rețelele de socializare. Într-una dintre postări, de la volanul mașinii în care avea să își găsească sfârșitul, Alin pomenea inclusiv despre patima sa pentru viteză: „Mașina mi-o cere, dar nu-i dau ce vrea. Acum în familia acasă, trebuie să ajung la ea.”

Rudele și apropiații celor doi proaspăt căsătoriți sunt în stare de șoc și se pregătesc acum să îi conducă pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si