Doi urș i au fost filmați în timp ce traversează un drum național în județul Mureș. Șoferii care se aflau în zona au încetinit, pentru a-i lăsă să treacă și au imortalizat momentul. Pe imagini se văd cei doi urși care se grăbesc să traverseze DN15 pe varianta ocolitoare a localității Petelea.

Urșii, apariție neașteptată pe șosea

Unul dintre animale trece șoseaua apoi se strecoară pe sub parapetul de protecție din stanga în timp ce companionul său îl urmează doar că, acesta sare peste acel parapet.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Panică la zoo, în Galați. Doi bivoli s-au luat la bătaie, au rupt țarcul și au evadat

Din fericire, șoferii au încetinit în acel moment și totul s-a terminat cu bine Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare și a stârnit o mulțime de reacții pro și contra urșilor. Aceste animale sălbatice își fac tot mai des apariția în zonele populate de om și uneori pot reprezenta un adevărat pericol, de aceea este indicat să nu ne apropiem de ele, a transmis Cristina Dorobanțu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si