Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Doliu în lumea sportului din România. Vicecampion mondial la kempo, mort în condiții suspecte

Moartea tulburatoare a vicecampionului mondial la kempo cutremura lumea sportului din Romania. Cosmin Dusa ar fi trebuit sa intre in ring, la Chisinau, insa n-a apucat. Tanarul a fost gasit prabusit in camera sa de hotel si nimeni nu stie ce i-a adus moartea. Rudele si apropiatii refuza sa vorbeasca despre tragedie si asteapta rezultatul necropsiei.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La cei 29 de ani, Cosmin era unul dintre cei mai apreciati luptatori MMA, iar in gala "Vulturii" de la Chisinau, cunoscatorii il vedeau ca favorit. Cu o zi inainte de meci, sportivul n-a aparut la antrenament si dupa ce a incercat in zadar sa dea de el, antrenorul a spart usa camerei de hotel: l-a gasit pe sportiv inauntru, prabusit!

Cosmin a ajuns la Spitalul din Chisinau in stare grava. De teama ca-l vor pierde, apropiatii au cerut sa fie adus cu elicopterul la Iasi, unde aparatura e mai performanta. Si dupa ce autoritatile si-au dat acordul, zborul a fost anulat din pricina furtunii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fortati de imprejurari, specialistii au convenit sa-l aduca pe sportiv cu ambulanta insa starea lui s-a inrautit.

Dupa mai multe ore de coma, sportivul s-a stins, fara vreo cauza clara. Socati de disparitia subita, colegii de la clubul din Cluj au convenit sa nu dea declaratii, alimentand astfel un zvon teribil: cu saptamani inainte, Cosmin ar fi dat semne de boala- a lesinat, acasa, la Cugir,
iar antrenorul ar fi aflat de

incident abia astazi de la parinti.

Amatto Zaharia- presedintele Federatiei Romane de Kempo: Cu noi n-a avut niciodata nicio problema, n-a lesinat niciodata, ci din contra, a iesit campion national de multe ori fara sa dea vreun semn ca are o problema. Sportul de contact e un sport foarte greu. Se antrena permanent, doua antrenamente pe zi, chiar si trei. Din pacate, iata ca visul lui s-a incheiat aici.

In toata lumea, sunt multi sportivi care din varii motive au acelasi deznodamant 31:53

Yamato Zaharia- luptator MMA: Era extrem de ambitios, isi dorea sa lupte cu cati mai multi sportivi, sa devina cat mai cunsocut. Cred ca asta e telul fiecarui sportiv. In timp, poti avea probleme daca nu ai o parte de recuperare adecvata, nu ai nutritie adecvata.

Participarea la competitiile MMA e posibila doar cu avizul medicului, care atesta ca sportivul e sanatos.

Cea mai mare competitie de kempo la care Cosmin Dusa a participat i-a adus, anul trecut,
argintul mondial.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI