Relaxat, carismatic și cu un aer jovial: așa a reușit să-i cucerească Dominic Fritz pe timișoreni.
Are 37 de ani, și două mari iubiri- Timișoara, pe care vrea s-o transforme într-un oraș modern, și o tânără diplomat al ONU, cu care are gânduri mari pe viitor.

Dominic Fritz a câștigat cu majoritate zdrobitoare alegerile în Timișoara

"Logodnica mea m-a sustinut din start. Pt ea n-a fost nicio discutie pt ca ea are mare incredere in mine, in judecata mea, si intelege f bine ca asta e locul unde pot cel mai bine sa mi pun capacitatile mele si experienta mea in slujba comunitatii", spune primarul.

Citeste si: VIDEO- Surprize la alegeri. Politicieni vechi, trimiși acasă de români

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dominic Fritz, născut și crescut într-un sat din Munții Pădurea Neagră, provine dintr-o familie numeroasă, cu 8 frati. Are studii politice, și chiar a lucrat ca șef de cabinet pentru un fost președinte al Germaniei. (video in coresp y2mate.com...- min 0:07 el cu presedintele). Parintii lui Dominic au ramas surprinsi cand au auzit ca tanarul candideaza pentru functie in alta tara.
La Timișoara a venit, prima dată acum 17 ani, ca voluntar la o casă de copii.

Acolo, micuții orfani l-au învățat să vorbească limba româna, iar atasamentul fata de ei l-a facut pe Fritz sa vada Timisoara altfel: ca si cum ar fi casa lui.

Baie de mulțime pentru câștigătorul Dominic Fritz

"Aici in Fraidorf, la 19 ani, cu copiii de la casa de copii. Erau niste calugarite care traiau acolo cu copiii. De la ei am invatat romana. Am avut si o profesoara, cu care m am vazut o data, de doua ori pe spatmana, dar efectiv copiii astia m-au invatat romana.

Primele cuvinte pe care deja le stiam erau ceau, ce mai faci si te iubesc", povestește noul primar.

Citeste si: Rezultate Alegeri Locale 2020. Nicolae Robu a pierdut Primăria Timișoarei

Dominic ne-a prezentat astazi chiar si modestul sau birou de la partid.
"Eu, pana acum, am fost doar un cadidat modest. E un birou improvizat cat de cat. Mi-am adus doar cartile mele principale", spune Dominc Fritz.
Iar noul edil al Timisoarei este și cântăreț. Muzica gospell e hobby-ul său, iar din concertele organizate cu trupa de tineri, a strâns sume mari. Toți banii au fost donați Centrului de Îngrijiri Paliative din Timișoara.
Intre proiectele lui Dominic Fritz se numara un stadion, o centura ocolitoare a Timisoarei si o modernizare a cartierelor de locuinte.
Dominic Fritz l-a avut contracandidat pe Nicolae Robu- un primar controversat care a condus orasul cu mana de fier, timp de 8 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si