”La două zile după ce i-a trecut glonțul pe la ureche Donald Trump și a făcut apariția în public la reuniunea republicanilor care îl văd deja viitorul președinte al Americii. Cu urechea bandajată, Trump a fost aclamat la scenă deschisă de cei prezenți, iar el și-a desemnat deja vicepreședintele”, a spus Christian Sabbagh.

În uralele publicului, Donald Trump și-a făcut apariția în arena din statul american Wisconsin. Cei prezenți la convenția națională a republicanilor, unde Trump urma să fie nominalizat oficial drept candidat la președinție, i-au cerut acestuia să lupte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Apariție surpriză pe Arena Națională. Actorul Chris Hemsworth a fost bateristul lui Ed Sheeran, la concertul din București- antena3.ro

Din mijlocul lor, cu un bandaj la urechea dreaptă, Trump s-a declarat gata de luptă. Republicanii sunt deciși să meargă până la capăt în lupta electorală.

După ce a supraviețuit miraculos tentativei de asasinat din urmă cu două zile, Trump pare pregătit de o nouă confruntare electorală al cărui deznodământ îl vom afla la toamnă. Trump și-a găsit deja partenerul de echipă, este vorba despre cel care spunea despre Trump că este un Hitler al Americii.

Pe de altă parte, el afirma acum câteva luni că nu este prea interesat despre ce se va întâmpla cu Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si