Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden. Este pentru prima dată în istoria SUA când un președinte în exercițiu și un fost președinte, condamnat penal nu cu mult timp înainte, se vor înfrunta înainte de convențiile partidelor care vor desemna oficial candidații pentru Casa Albă.

Dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden este programată vineri dimineața, la ora 4.00, ora României.

Dezbaterea va fi găzduită de CNN și va fi pentru prima dată când cei doi candidați se află pe o scenă de dezbatere de la alegerile din 2020.

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden. Întreaga planetă, cu ochii pe SUA

Donald Trump va avea ultimul cuvânt al serii, în timp ce Joe Biden a putut să aleagă dacă vrea să stea pe partea dreaptă sau pe partea stângă a podumului.

Microfoanele celor doi candidați lor vor fi dezactivate, cu excepția cazului în care este rândul lor să vorbească, scrie CBS News.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden. Întreaga planetă, cu ochii pe SUA

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden la CNN

[Sursa foto: Twitter]

Cine sunt moderatorii dezbaterii de la CNN dintre Joe Biden și Donald Trump?

Jurnaliștii Jake Tapper și Dana Bash de la CNN sunt moderatori. Rețeaua de televiziune a spus că moderatorii "vor folosi toate instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a impune agenda stabilită și a asigura o discuție civilizată”.

Nu toată lumea crede că acest lucru este posibil, ci e de așteptat ca Trump să îl întrerupă adeseori pe președintele în exercițiu, Joe Biden.

Unde are loc dezbaterea TV?

Dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump va avea loc în studiourile CNN din Atlanta.

Rețeaua de televiziune a spus că dezbaterea va fi fără public și nu va exista nicio audiență în studio „pentru a se asigura că candidații pot maximiza timpul alocat dezbaterii”

Ce subiecte vor dezbate cei doi candidați?

CNN nu a împărtășit ce subiecte vor fi abordate în cadrul dezbaterii din noaptea de joi spre vineri.

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

Câteva subiecte posibile sunt: ​​

  • Securitatea granițelor și imigrația, două dintre temele cu care Trump îl conduce pe președintele în exercițiu;
  • Dreptul la avort;
  • Condamnarea penală a lui Donald Trump în cazul plăților ilegale făcute către starul de film pentru adulți Stormy Daniels înainte de alegerile din 2016;
  • Condamnarea fiului președintelui, Hunter Biden, pentru cumpărarea și deținerea unei arme în timp ce era dependent de cocaină;
  • Economia SUA;
  • Preocupările alegătorilor cu privire la vârsta și sănătatea ambilor bărbați.

Președintele Joe Biden are în prezent 82 de ani (fiind născut în noiembrie 1942), iar la momentul unui final de nou mandar ar avea 86 de ani.

Fostul președinte SUA Donald Trump este cu 4 ani mai tânăr, având 78 de ani (e născut în iunie 1946).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si