Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Donald Trump și Joe Biden, prima dezbatere TV din cursa pentru Casa Albă 2024

Donald Trump și Joe Biden se confruntă astăzi în prima dezbatere TV din cursa pentru Casa Albă 2024. Este o situație fără precedent în istoria dezbaterilor de acest fel pentru că niciunul dintre cei doi nu au fost nominalizați oficial de partidele lor pentru Alegerile prezidențiale din noiembrie.

Sorin Negru,

Donald Trump și Joe Biden, prima dezbatere TV din cursa pentru Casa Albă 2024

[Sursa foto: White House]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden. Este pentru prima dată în istoria SUA când un președinte în exercițiu și un fost președinte, condamnat penal nu cu mult timp înainte, se vor înfrunta înainte de convențiile partidelor care vor desemna oficial candidații pentru Casa Albă.

Dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden este programată vineri dimineața, la ora 4.00, ora României.

Dezbaterea va fi găzduită de CNN și va fi pentru prima dată când cei doi candidați se află pe o scenă de dezbatere de la alegerile din 2020.

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden. Întreaga planetă, cu ochii pe SUA

Donald Trump va avea ultimul cuvânt al serii, în timp ce Joe Biden a putut să aleagă dacă vrea să stea pe partea dreaptă sau pe partea stângă a podumului.

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru ziua de marți, 2 iulie 2024: Zodia care va face schimbări semnificative în carieră- kanald.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Microfoanele celor doi candidați lor vor fi dezactivate, cu excepția cazului în care este rândul lor să vorbească, scrie CBS News.

Dezbatere Donald Trump vs Joe Biden la CNN

[Sursa foto: Twitter]

Cine sunt moderatorii dezbaterii de la CNN dintre Joe Biden și Donald Trump?

Jurnaliștii Jake Tapper și Dana Bash de la CNN sunt moderatori. Rețeaua de televiziune a spus că moderatorii "vor folosi toate instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a impune agenda stabilită și a asigura o discuție civilizată”.

Nu toată lumea crede că acest lucru este posibil, ci e de așteptat ca Trump să îl întrerupă adeseori pe președintele în exercițiu, Joe Biden.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI