„Meșterul Dorel a lovit din nou, de această dată într-o comună din Satu Mare. În loc să dărâme o clădire în paragină, un muncitor a dărmat un conac vechi de 100 de ani, unde funcționau arhivele primăriei. După gafă, cei din primărie au încercat să repare paguba și au construit un zid din cărămidă”, a transmis Christian Sabbagh.

„Dorel” a dărâmat conacul, în loc să distrugă clădirea în paragină

Așa arată fostul conac vechi de 100 de ani, din Medieșu Aurit, după ce „Dorel” și-a demonstrat măiestria în demolări. În loc să dărâme altă clădire, în locul căreia trebuia să apară o construcție nouă, muncitorii au spart conacul istoric în care funcționau arhivele primăriei.

Citește și: VIDEO- Castel de apă din Slatina, pus la pământ de autorități. Care este motivul acestei decizii?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când au realizat gafa, cei din primărie au încercat să se replieze. Au cerut firmei să readucă clădirea la starea inițială, însă muncitorii nu au găsit cărămizi vechi de 100 de ani. Așa că au construit un zid din cărămizi noi-nouțe!
Greșeala lui „Dorel” a stârnit hohote de râs în sat.
Cei de la primărie au promis oamenilor că vor reface conacul, iar apoi îl vor transforma în muzeu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si