Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Dorel” lovește din nou! În loc să dărâme o clădire în paragină, a distrus un conac vechi de 100 de ani

Un muncitor dintr-o comună din Satu Mare a reușit să dărâme din greșeală un conac vechi de 100 de ani în care funcționau arhivele primăriei. De fapt, acesta ar fi trebuit să distrugă o clădire în paragină.

Redactia Stirile Kanal D,

Conac demolat de „Dorel”, din greșeală [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Meșterul Dorel a lovit din nou, de această dată într-o comună din Satu Mare. În loc să dărâme o clădire în paragină, un muncitor a dărmat un conac vechi de 100 de ani, unde funcționau arhivele primăriei. După gafă, cei din primărie au încercat să repare paguba și au construit un zid din cărămidă”, a transmis Christian Sabbagh.

„Dorel” a dărâmat conacul, în loc să distrugă clădirea în paragină

Așa arată fostul conac vechi de 100 de ani, din Medieșu Aurit, după ce „Dorel” și-a demonstrat măiestria în demolări. În loc să dărâme altă clădire, în locul căreia trebuia să apară o construcție nouă, muncitorii au spart conacul istoric în care funcționau arhivele primăriei.

Citește și: VIDEO- Castel de apă din Slatina, pus la pământ de autorități. Care este motivul acestei decizii?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Când au realizat gafa, cei din primărie au încercat să se replieze. Au cerut firmei să readucă clădirea la starea inițială, însă muncitorii nu au găsit cărămizi vechi de 100 de ani. Așa că au construit un zid din cărămizi noi-nouțe!
Greșeala lui „Dorel” a stârnit hohote de râs în sat.
Cei de la primărie au promis oamenilor că vor reface conacul, iar apoi îl vor transforma în muzeu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI