Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Dosar penal după ce un șofer STB a coborât din autobuz și a agresat un biciclist

Este anchetă în Capitală după ce un şofer STB a coborât din mijlocul de transport şi a agresat un biciclist. Incidentul a fost filmat, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un șofer STB a blocat călătorii în autobuz, apoi a luat la bătaie un biciclist. Imaginile au fost surprinse, marți, pe Șoseaua Mihai Bravu din Bucureşti. Poliția  a declanșat cercetări în acest caz.

Șoferul l-a lovit pe biciclist cu șaua de la bicicletă

Șoferul ar fi coborât nervos din autobuzul 335 şi a început să-l îmbrâncească pe biciclistul care avea o livrare în zonă şi căuta un loc să treacă prin șoseaua complet blocată, conform martorilor.

”Angajat al STB a coborât din autobuz să ia la bătaie un biciclist cu comandă de livrat.

Strada era complet blocată, nu avea fizic unde să meargă. Şoferul i-a scos şaua bicicletei şi l-a luat la bătaie pe săracul om. Am coborât să-i dau omului înregistrările video şi i-am sugerat să cheme urgent poliţia. Staţia STB Şoseaua Mihai Bravu”, a scris pe Facebook un martor al incidentului.  

Biciclistul a formulat o plângere la Poliție

Poliţia Capitalei a precizat că unul dintre bărbaţi s-a prezentat la Secţia 8 Poliţie şi a formulat plângere. 

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a precizat Poliţia Capitalei.  

Citeste si: Primăria din Timișoara, amendată pentru mizeria din parcuri

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Victima a declarat că șoferul l-a agresat după ce i-a atras atenția că aproape l-a lovit în trafic, pe șoseaua Mihai Bravu, potrivit Libertatea.

Citeste si: Klaus Iohannis, la baza NATO din Constanța: "Vom întări apărarea și descurajarea în regiunea Mării Negre"

„M-a luat autobuzul din lateral. L-am întrebat de ce a tras dreapta, ne-am luat în gură, ne-am înjurat și a sărit la bătaie. Pasagerii au filmat abia la final. Am spus că sun la Poliție și a fugit șoferul STB. Acum depun plângere la Secția 8”, a mai scris sursa citată.

Șoferul STB a fost concediat

În urma imaginilor care au apărut în spaţiul public, STB a declanşat o anchetă internă, pentru stabilirea vinovăţiei salariatului implicat în incident.

Citeste si: Interlopul Adrian Corduneanu, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Pentru că angajatul avea deja o cercetare disciplinară în curs şi ţinând cont de gravitatea faptei săvârşite în cursul zilei de marţi, s-a luat decizia desfacerii contractului individual de muncă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Societatea de Transport Bucureşti STB S.A. nu tolerează sub nicio formă comportamentul nepotrivit al salariaţilor. Pentru a asigura un transport civilizat şi de calitate, conducătorii de vehicule sunt instruiţi permanent şi insistăm pe implementarea unei conduite care să respecte Regulamentul Intern privind comportamentul în traseu”, a spus Adrian Criţ, director general STB.

Citeste si: Vrei să îți schimbi mașina? Iată la ce să te uiți înainte să o cumperi

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI