Incidentul s-a petrecut miercucri, la o piscină din Mamaia. Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o fată şi-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei, din locul în care se află cazată împreună cu părinţii. Ajunși la fața locului polițiștii au  constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Pompierii au reușit să scoată mâna fetiței care era prinsă în teavă

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare printre care un echipaj de descarcerare și unul de prim ajutor. După scurt timp, pompierii au reușit să scoată mâna fetiței care era prinsă în țeavă, dar o bucată a rămas prinsă de mână și după intervenția pompieriilor. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: O fetiță aproape că a rămas fără o mână după ce a făcut baie în piscină

Cadrele medicale au decis transportarea acesteia la Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziată şi îndepărtată bucată de ţeavă.

IPJ Constanța: ”fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”

Potrivit IPJ Constanța, ”fetița a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cadrele medicale au decis transportarea acesteia la Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziată şi îndepărtată bucată de ţeavă. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”.

Tatăl fetiței s-a prezentat la spital cu un flex pentru a îndepărta bucat de teavă

La un momentdat tatăl fetiței s-a prezentat la spital cu un flex pentru a indepărta bucat de teavă, însă medicii au decis să folosească ustensilele medicale, potrivit ISU Dobrogea. 

Citeste si: VIDEO| Doi copii dispăruți în apele Siretului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si