Acesta este clipul video care a pus pe jar polițiștii din Capitală. Leii din imagini participau la niște filmări unde aveau rol de polițiști. În pauză au decis să imortalizeze momentul și să le arate urmăritorilor câtă valoare are pentru ei Poliția Română.

Figuranții unui serial, „răsplătiți” cu dosar penal pentru că au pozat în polițiști

Pe un fundal cu manele, cei trei zâmbesc către cameră, iar unul dintre ei flutură un pistol de parcă ar juca rolul unui mafiot.

Citește și: VIDEO- Controale ample ale polițiștilor, în județul Constanța. S-au aplicat 46 de sancțiuni, cu o valoare de peste 35.000 de lei, pentru neregulile constatate

Polițiștii adevărați s-au sesizat imediat. Indivizii au fost identificați și conduși la audieri. Însă, nici în al doisprezecelea ceas nu au înțeles ce au făcut greșit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Nu am făcut nimic rău! Nu știu... e vorba pentru niște haine... aiurea”.

Acum toți sunt anchetați într-un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si