În momentul surprins mai sus, se observă cum cele două avioane se ciocnesc în aer în timpul acrobațiilor. 

Citeste si: Ursula von der Leyen, discurs despre starea Uniunii Europene. "Putin va fi înfrânt, iar Europa va ieși învingătoare"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atunci când s-au prăbușit, aeronavele se aflau la numai 150 de metri de mai multe clădiri rezidențiale. Oamenii au alertat imediat autoritățile, însă din păcate, echipajele ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul celor doi piloți. 

Declarațiile martorilor

Trei avioane au zburat împreună, unul probabil a aterizat. Celelalte două au mai zburat o vreme. Apoi au coborât brusc și au dispărut. La scurt timp după aceea am văzut uriașul nor de fum! ”, este mesajul postat pe Facebook de un martor ocular.

Locuim la doar 250 de metri de locul accidentului și am observat manevra de zbor și accidentul în direct, în aer. Încă mi se pare ireal. Am văzut apoi cum ambele avioane s-au ciocnit în aer și apoi, după câteva secunde, a urmat impactul.

Incredibil! ”, a declarat un alt martor.

Citeste si: Cum arată Vlaicu I, primul avion militar din dotarea Armatei României- 13 septembrie

O anchetă este în derulare pentru a se stabili cu exactitate cauzele tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si