Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Două femei au fost tâlhărite în Alexandria! Atacatorii sunt încă în libertate

Două femei au căzut victimele unei serii de tâlhării comise cu violenţă în oraşul Alexandria din Teleorman. Atacatorii sunt liberi şi la această oră, deşi poliţia anunţă că a dispus filtre în tot judeţul, iar agresorii sunt căutaţi şi în gaură de şarpe!

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost lovită de un individ necunoscut, care nu a lăsat-o în pace până când nu i-a furat portofelul şi o sacoşă!

Femeia- rănită în urma atacului, a căutat ajutor la spitalul din oraş, dar... pentru că rănile nu erau grave, a fost trimisă acasă, cu fişă de tratament!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cea de-a doua victimă este inspector şcolar în Alexandria. Femeia a suferit răni grave în zona capului în urma atacului şi a fost internată de urgenţă în Alexandria. A necesitat, însă, transfer la spitalul Municipal din Bucureşti.

Citeste si: Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor la Veneţia, de la "roşu" la "portocaliu"

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare femeile din familia sa! Uite cum arată mama și sora fostei concurente

Citeste si: Klaus Iohannis: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare

Pe lângă faptul că se tem de agresorii care sunt încă liberi, locuitorii vorbesc despre o escaladare a violenţelor în oraşul reşedinţă de judeţ unde, până acum, nu era aşa, spun ei!

Temerile sunt şi mai mari pentru familiile care au fete de vârsta primei victime a tâlharilor.

Poliţia infirmă, însă, informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o a treia tâlhărie şi un posibil viol comise în Alexandria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI