„Patronul unei firme din vestul țării le-a luat la bătaie pe două femei, care spun că veniseră să-i aducă niște căpșune unui muncitor nepalez pe care l-ar fi cunoscut la biserică. Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

Scandalul ar fi început din senin, atunci când cele două femei au mers în vizită la un bărbat din Nepal, la locul de muncă.

Cele două ar fi vrut să îi ducă câteva alimente, însă la intrarea în firmă au dat nas în nas cu patronul. Spiritele s-au încins rapid iar bărbatul le-a înjurat și lovit pe cele două femei de mai multe ori. Victimele s-au baricadat în mașină, însă nici acolo nu au scăpat de furia patronului.

„A venit cu mașina după noi, după ce ne-a bătut și abia ne-am băgat în mașină. A lovit-o pe Andre, m-a lovit pe mine. A venit în fața noastră să ne prindă cu mașina, că am crezut că are pauză de la unu la două, nu i s-a terminat pauza”, spune una dintre femeile lovite.

Cele două femei au chemat poliția, însă individul a fugit. Polițiștii au deschis o anchetă după ce au văzut imaginile. Victimele au mers la serviciul de medicină legală, iar acolo au dat nas în nas cu agresorul.

Cu toate că imaginile vorbesc de la sine, bărbatul consideră că el este victima și a cerut un raport medico-legal: „Cu doamna aceasta a mai avut niște discuții. Mai exact, soția mea i-a spus să nu mai intre la noi în societate. Dacă pune și un specialist în gesturi, în semne, să vedeți cum își ține mâinile la spate de agresiune, pregătită de agresiune.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În plus, bărbatul susține că nu le-ar fi lovit atât de tare pe cele două: „Dacă vă uitați și vă uitați la toți băieții care joacă tenis de câmp și fetele joacă tenis de câmp, de picior mă refer, o să vedeți că așa dau, deci nu cu instinctul de a agresa, pentru că am făcut box în trecut, în copilăria mea, șapte ani. Nu îmi permit să fac chestia asta, dau un exemplu.”

În replică, cele două victime spun că între ele și nepalez este doar o relație de prietenie. L-ar fi cunoscut la biserică, iar de atunci ar fi păstrat legătura.

„M-am trezit cu o lovitură din senin. Noi ne-am cunoscut în cadrul comunității creștine baptiste, la biserică. Din compasiune și dragoste, din milă, l-am invitat de mai multe ori la noi la masă”, mai spune una dintre victime.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Agresorul a fost reținut pentru24 de ore și este acuzat acum de loviri și alte violențe.

Citește și: VIDEO Bătaie ca în filme într-un liceu din Timiș, între doi elevi! Și-au împărțit pumni și picioare, sub privirile colegilor care nu au îndrăznit să intervină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si