Două femei din Arad au intrat în vizorul autorităților pentru că ani întregi au pretins că sunt medici stomatologi, în timp ce ele nu ar fi avut de fapt nicio acreditare în acest sens.

Oamenii legii au făcut cercetări și au aflat că cele două femei aveau deschis chiar și un cabinet improvizat în gospodărie, chiar dacă nu ar fi avut nicio legătură cu stomatologia.

perchezitii arad, medici falsi, prejudiciu

Oamenii legii au făcut percheziții. 

[Sursa foto: Poliția Română]

Medicii falși s-au trezit cu polițiștii la ușă 

În urma cercetărilor, polițiștii au descins miercuri dimineață la locul în care cele două femei locuiau și își desfășurau activitatea ilegală. 

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au probat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru exercitarea fără drept a unei profesii, înșelăciune, fals intelectual și uz de fals.

Din cercetările desfășurate a reieșit faptul că, în perioada 2019 – 2022, două femei, din Arad, ar fi exercitat profesia de medic stomatolog, fără a fi autorizate în acest sens, într-un cabinet medical, aflat la domiciliul acestora, fără informarea pacienților cu privire la aceste aspecte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, ar fi decontat servicii medicale printr-o instituție din Arad, cu care ar fi avut întocmite contracte, pentru care ar fi prezentat documente false.

De asemenea, s-ar fi conturat suspiciunea rezonabilă că serviciile medicale decontate nu ar fi fost prestate în realitate.

Citește și: VIDEO- Bagaje pline cu amintiri și emoții în vamă, după sărbătorile Pascale. Românii care trăies și muncesc în diaspora și-au încheiat vacanța

perchezitii arad, medici falsi, prejudiciu

Având în vedere concluziile cercetărilor, a fost dispusă efectuarea unei percheziții, la domiciliul și cabinetul medical al celor două femei, aflate în același imobil.

În urma activităților, desfășurate în dimineața de 29 mai a.c., cu sprijinul polițiștilor criminaliști și luptătorilor S.A.S., au fost ridicate mai multe înscrisuri și bunuri cu valoare probatorie, în vederea administrării acestora.

Prejudiciul estimat ca urmare a săvârșirii infracțiunilor este de aproximativ 110.000 de lei”, au transmis autoritățile din Arad.

Citește și: VIDEO Consilier județean din Arad, strivit de un bolovan care a căzut peste mașina în care se afla


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si