Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Două fetițe arse după un experiment ratat

Două fetițe, de 7 și 11 ani, au suferit arsuri pe față și pe mâini, în urma unui experiment demonstrativ și sunt internate la Spitalul de Copii Cluj-Napoca. Una dintre ele, cea mică, se află la ATI.

Redactia Stirile Kanal D,

Copile arse după un experiment ratat


DISTRIBUIE
acest articol

Fetițele participau la un experiment științific și la un moment dat s-au apropiat prea mult de substanțele inflamabile și s-au ales cu arsuri pe față, pe piept și pe mâini.

Disperați, părinții au sunat la 112 și cele două copile au fost transportate de urgență la spital.

Ambele fete necesită tratament chirurgical. Fetița de 7 ani este internată pe secția ATI a spitalului de copii, iar cea de 11 ani la chirurgie pediatrică.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a afla cum s-a produs acest incident.

De asemenea, se verifică ce fel de substanțe s-au folosit pentru acele experimente și dacă acestea au fost realizate sub supravegherea unui adult.

Daniela Dreghiciu, purtătorul de cuvânt al spitalului, a declarat pentru  Cluj24: „Fetele rămân deocamdată la noi.

Una este la ATI, cealaltă la secția de Chirurgie pediatrică. Cea de 7 ani, de la ATI, are arsuri pe o suprafață de 9%, la nivelul feței și a unei mâini, iar cealaltă, de 11 ani, are arsuri pe 10% la nivelul gâtului, pieptului și a unei mâini.

Ambele fete necesită tratament chirurgical. Îngrijirea arsurilor se face în sala de operații, sub anestezie generală. Rănile nu se pot pansa, sunt dureroase, de aceea se face sub anestezie.

Arsurile sunt de tip chimic și prin flacără. Starea lor este stabilă, nefiind afectate funcțiile vitale”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI