O clipa nenorocita a adus tragedia in familia unui tata cu doua fetite de 5 si 6 ani. Toti trei se aflau in masina condusa de barbatul care a fortat trecerea unei cai ferate din localitate Rebrişoara, judetul Bistrita Nasaud. Linia de tren era semnalizata cu indicator dar parese ca omul nu a respectat semnificatiile acestuia si nici nu s-ar fi asigurat iar trenul i-a lovit in plin.

Impactul a fost devastator.

„A huhuit trenul deloc si numai cand suna am crezut ca s-a dat trenul de pe linie, cum sunau pietrele. Cand colo, cand am venit sa vad, masina aceea, adusa de la rampa tocmai pana in fata trenului”, povestește un martor.

Două fetițe au trecut pe lângă moarte chiar înainte de sărbători. Mașina în care erau, făcută praf

Copilele au ramas incarcerate pana la venirea salvatorilor.
„A fost surprins si accidentat de trenul care circula pe directia poiana ilvei-dej. In urma accidentului, conducatorul auto a decedat si doi minori din autoturism sunt raniti deocamdata usor”, informează poliția.
Barbatul in varsta de 32 de ani isi dusese fetitele de 5, respectiv 6 ani, la niste rude, iar aseara, reveneau acasa. Omul nu a avut nicio sansa de supravietuire la impactul cu locomotiva marfarului. Trenul nu avea viteza, dar era extrem de greu, caci transporta pietre.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Impactul a fost unul deosebit de violent, autoturismul a fost tarat pe calea ferata mai bine de 250 de metri, echipajele de interventie au procedat pt stabilizarea celor două fetite si extragerea lor, au fost nevoiti sa indeparteze mai multe elemente de carosrie pentru a le putea extrage”, informează ISU.

Copilele au fost duse la spital de urgență

Cele doua surori au fost transportate de urgenta la spital, cu mai multe leziuni.

„Una dintre fetite prezenta o suspiciune de fractura de baza de craniu, a fost nevoie d eintubarea acesteia de stare echipajul de terapie intensiva smurd iar cea de-a doa fetita era politraumatizata, cu stare generala alterată”, a informat ISU.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact cauzele care au dus la tragedie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si