Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Două patrupede de luptă au fost văzute pe străzile Capitalei, la doar câteva zile după ce Ana Oros a fost sfâșiată de câini: „Poate să sfărâme piciorul unui om dintr-o singură mușcătură”

Imagini revoltătoare pe străzile Bucureștiului! Doi câini de luptă au fost surprinși plimbându-se nestingheriți prin centrul Capitalei, la doar câteva zile după ce Ana Oros a murit sfâșiată de câini.

Ana-Maria Costea,

VIDEO - Două patrupede de luptă au fost văzute pe străzile Capitalei, la doar câteva zile după ce Ana Oros a fost sfâșiată de câini: „Poate să sfărâme piciorul unui om dintr-o singură mușcătură”

[Sursa foto: Tiktok/Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Moartea Anei Oros a venit ca un semnal de alarmă pentru români, în ceea ce privește nepăsarea statului român, dar și a iresponsabilității stăpânilor care lasă nesupravegheate patrupedele de luptă.

Totodată, această tragedie a scandalizat opinia publică. Românii s-au împărțit în două tabere: unele persoane le cer autorităților să ia măsuri în privința câinilor fără stăpâni, iar alții spun că proprietarii iresponsabili sunt adevărata problemă a societății.

Citește și: Protest în centrul municipiului Satu Mare pentru Ana Oros Dărăban, femeia ucisă de câini

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un bărbat a asistat la momentul în care doi ciobănești, probabil antrenați pentru lupte potrivit martorilor, se plimbau liniștiți pe străzile bucureștene.

@tudortim Acesta e adevăratul pericol al societății, nu #caini #Bucuresti #AnaOros #stiri #noutati #caine #ciocolata #politie #foryou #fypシ #tudorestischimbarea #educatie #fy
#dogs ♬ оригинальный звук- Tëma

Câini de luptă, liberi în centrul Capitalei

Patrupedele de luptă au fost observate la timp de oamenii legii, care au și acționat. Mai mulți polițiști locali au venit înarmați cu mâncare și au început să hrănească cei doi câini.

Animalele nu au devenit agresive, ci au mâncat liniștite tot ce li s-a oferit, până când au ajuns echipajele specializate la fața locului.

Citește și: Federația pentru Protecția Animalelor, mesaj după ce Ana a fost ucisă de o haită de câini: „Sterilizarea în masă este soluția”

Filmarea cu cei doi câini de luptă a devenit virală pe Tiktok

Un bărbat a filmat momentul cheie și l-a postat pe Tiktok, precizând că această rasă este de cele mai multe ori calmă, dacă nu este deranjată.

Citește și: VIDEO- Nouă ipoteză în cazul Anei, femeia ucisă lângă Lacul Morii. Ar fi fost atacată de câini de luptă

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Acesta este adevăratul pericol al societății noastre. Nu câinii, ci oamenii.  La nici 24 de ore de la tragica moarte a Anei Oros, mușcată de câini în zona Lacul Morii, uite ce s-a găsit în parcarea unui centru comercial din București. Aceștia sunt doi Ciobănești de Asia Centrală. Acest câine are o mușcătură de aproape 600 de psi, poate să sfărâme piciorul unui om dintr-o singură mușcătură. Avantajul este că aceste exemplare sunt docile iar polițiștii au procedat foarte bine hrănindu-i în așteptarea echipajelor. Câinii nu au lesă, nu au zgardă, dar nu sunt fără stăpân, asta dacă putem să numim stăpân pe cel care lasă doi astfel de câini pe străzile Bucureștiului, iar acea persoană trebuie să răspundă în fața Poliției. Asta este adevărata problemă, stăpânii iresponsabili”, a povestit bărbatul care a filmat toată scena, pe  TikTok.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI