Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Două persoane au fost mușcate de un porc mistreț în plină stradă

Două persoane din orașul Șimleu Silvaniei au fost atacate de un porc mistreț. Cei doi răniți au ajuns de urgență la spitalul din localitate pentru investigații suplimentare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Poliţia a fost sesizată prin apel la 112 că două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost atacate de către un porc mistreţ în oraşul Şimleu Silvaniei. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai poliţiei, pompierilor, ambulanţei", a declarat Maria Cristea.

Citeste si: Mama lui Costin Gheorghe de la Exatlon arată foarte bine la 58 de ani! Nu e de mirare că toţi cei trei copii ai ei sunt frumoşi! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Din primele informații, porcul mistreţ nu mai reprezintă un pericol, el fiind gonit în pădurea de lângă localitate de către vânători.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI