Conform primelor cercetări efectuate la fața locului s-a constatat că o tânără, de 19 ani, ar fi pătruns cu autoturismul pe strada menționată mai sus dinspre o stație de carburanți și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din direcția Dej spre Cluj-Napoca.

Citește și: Accident înfiorător în Haret, județul Vrancea. Două femei și o fetiță de șase ani s-au răsturnat cu mașina

În urma evenimentului, tânăra de 19 ani și un pasager de 17 ani au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Accident rutier în Sebeș. Trei autovehicule au fost implicate

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1 sensul de mers către Sebeș, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Citește și: FOTO- O remorcă plină cu butuci s-a răsturnat în curțile a două case. Pompierii militari au intervenit

Trei echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului. De asemenea, a fost mobilizat și un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Două persoane au rămas blocate în unul din autoturisme. Acestea au fost extrase în siguranță de pompieri, și evaluate medical, fiind conștiente.

Citește și: Un copil, de șase ani, a supraviețuit ca prin minune după ce a căzut 12 metri în gol

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu un traumatism la coloană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si