Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Două tinere au murit pe loc lângă Agigea după ce un șofer băut le-a proiectat într-un "monstru" de transport agabaritic

Tragedie uriașă în noaptea de marți spre miercuri în județul Constanța. Două tinere de 21 și 28 de ani și-au pierdut viața pe loc după ce un șofer băut de 45 de ani le-a izbit mașina în care se aflau și au ajuns sub un utilaj de transport agabaritic.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Echipajele de prim ajutor au fost solicitate să intervină în noaptea de marți spre miercuri, 16 octombrie, între localitățile Agigea și Techirghiol, unde a avut loc un accident rutier extrem de grav.

Citește și: VIDEO Un bărbat din Timiș, la un pas de moarte după ce a rămas prins într-un utilaj agricol. A ajuns direct pe masa de operație

Din păcate, două tinere femei care se aflau într-o mașină au fost găsite în stop cardiorespirator- atât șoferița de 21 de ani, cât și o prietenă de-a ei de 28 de ani. O a treia victimă din mașină era conștientă. 

Șoferul care le-a spulberat pe victime era băut. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un TIR care transporta componente pentru eoliene.

Ce au transmis polițiștii din Constanța

La data de 16 octombrie, în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN38, în afara localității Agigea.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea de 6 în această dimineață în Turcia! Cât de puternic s-a resimțit seismul- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un șofer din Iași care a parcat aiurea a blocat 10 tramvaie timp de o oră. Vatmanii s-au înfuriat: A venit în pijamale și râdea- antena3.ro

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicat două autoturisme.

În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule.

Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

La fața locului s-a deplasat treu echipaj ale Serviciului de Ambulanță Județean și o autospecială SMURD B. Polițiștii continuă cercetările.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI