UPDATE. 37 de persoane (34 adulti și 3 minori) au fost evaluate medical la fața locului, însă nu necesită transport la spital.

UPDATE: Una dintre victime va fi adusă la Spitalul Floreasca din București. 

UPDATE: 11 persoane sunt rănite, dintre care una (cu politraumatisme) a fost preluată de elicopterul SMURD. 10 trenuri de călători vor circula pe ruta deviată Brazi- Ploiești Vest- Ploiești Sud. 

UPDATE. Niciun rănit nu este atât de grav încât să fie trimis la București. Toți vor rămâne la Spitalul județean de urgență Prahova. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

UPDATE.  În urma incidentului feroviar, 6 persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Persoanele sunt conștiente. Traficul feroviar pe ruta Ploiești Sud-București este blocat. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale. În urma primelor evaluări, mecanicii celor două garnituri feroviare şi trei pasageri sunt răniţi. Aceştia nu sunt răniţi grav.

Primele date arată că un tren de marfă ar fi depăşit semnalul de oprire şi s-a ciocnit cu un tren care transporta persoane pe ruta Ploieşti Sud – Bucureşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, în gara Ploieşti Triaj, în apropierea municipiului Ploieşti, unde două trenuri au deraiat.

Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite.

Citeste si: VIDEO| Cum să evităm certurile de sărbători. Sfaturile psihologului Cristian Andrei

Citeste si: Ce mașină scumpă conduce fratele Biancăi de la Puterea Dragostei! Imagini inedite cu tânărul Cristian

Citeste si: Româncă ucisă în Spania pentru un băiat de către o tânără geloasă. E uluitor ce decizie au luat magistrații din Madrid!

La locul accidentului au fost trimise patru ambulanţe SMURD, una de terapie intensivă, o ambulanţă pentru victime multiple, două echipaje de descarcerare şi două echipaje de stingere.

Oficialii CFR nu au precizat, până la ora transmiterii acestei ştiri, condiţiile în care s-a produs accidentul.

Conform IPJ Prahova, primele date arată că un tren de marfă ar fi depăşit semnalul de oprire şi s-a ciocnit cu un tren care transporta persoane pe ruta Ploieşti Sud- Bucureşti.

Sursa citată precizează că în urma impactului primul vagon al trenului de persoane a sărit de pe şine.

Reprezentanţii ISU precizează că, în urma primelor evaluări, mecanicii celor două garnituri feroviare şi trei pasageri sunt răniţi. Aceştia nu sunt răniţi grav, arată primele informaţii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si