Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în India: cel puțin 8 morți și zeci de răniți

Un accident feroviar devstator a avut loc duminică, 29 octombrie 2023 în India. Mai multe vagoane care au deraiat dintr-un tren de călători au lovit un al doilea tren de călători.

Sorin Negru,

Accident ferovier grav în India, regiunea Andhra Pradesh

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit duminică seara în India, în regiuneea Andhra Pradesh. Cel puțin opt oameni și-au pierdut viața, dar bilanțul poate crește în următoarele ore.

Un tren de pasageri, care mergea de la Visakhapatnam la Rayagada, s-a ciocnit duminică cu un alt tren, Palasa Express, în drum spre Visakhapatnam.

Opt oameni au murit și zeci de persoane au fost rănite în accident până acum, informează India Today.

Cum s-a produs accidentul teribil din India

Trenurile s-au ciocnit duminică în jurul orei 19.00, după ce două vagoane din spate ale unui tren de călători au deraiat și au lovit cel de-al doilea tren.

Echipe ale forțelor naționale de asistență în caz de catastrofe au fost trimise la fața locului, iar trenul de ajutor pentru accidente a ajuns, de asemenea, în zonă.

Prim-ministrul Narendra Modi a vorbit cu ministrul Căilor Ferate Ashwini Vaishnaw pentru a face un bilanț al situației după deraierea trenului.

Premierul indian a anunțat o despăgubire financiară pentru familiile celor decedați în accidentul de tren din Andhra Pradesh. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Opt oameni au murit și zeci de persoane au fost rănite în accidentul feroviar

Alte surse de presă din regiune spun că accidentul s-a produs când trenul de pasageri Visakhapatnam-Ragada a oprit din cauza unei defecţiuni tehnice şi un alt tren, cursa expres Visakhapatnam-Palasa, a intrat în el în plin.

Ministrul şef al statului Andhra Pradesh, Y.S. Jagan Mohan Reddy, a dispus imediat să fie luate măsuri pentru trimiterea de ajutoare şi a cerut ca ambulanţe din Visakhapatnam şi Anakapalli, cele mai apropiate districte de Vizianagaram, să fie trimise de urgenţă la faţa locului, a precizat biroul său într-un comunicat.

Citește și: VIDEO. Patru bombe au explodat la un eveniment religios în India. Bilanțul victimelor, în creștere

Ministrul a emis de asemenea ordine pentru coordonarea altor departamente guvernamentale pentru luarea măsurilor necesare pentru gestionarea situaţiei. 

Oficialul din statul indian le-a ordonat oficialilor locali să ia măsuri de ajutor rapid și să se asigure că răniții beneficiază de servicii medicale prompte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI