Din cele 15 victime ale exploziei, 8 sunt angajați ai magazinului, unul este colaborator al centrului comercial, iar ceilalți 6 erau clienți.

Reporterul Știrile Kanal D a aflat că cinci persoane au fost transferate la Spitalele de arși din Iași și Bucuresti. Alte două victime ale deflagrației au rămas internate în cadrul secției de chirurgie plastica si reparatorie- compartiment arși.

Din cei 6 clienți, unul se află încă în curs de evaluare în UPU.

La intervenție au fost implicate 12 ambulanțe SAJ, patru ambulanțe SMURD, două elicoptere SMURD de la Iași și Galați, elicopterul Black Hawk, o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD care a preluat un pacient cu arsuri de la echipajul SAJ Botoșani.

Citește și: VIDEO Explozie puternică la un magazin de bricolaj din Botoșani. Cel puțin 13 victime. Raed Arafat: "Au fost evacuate peste 100 de persoane"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Două victime ale exploziei din Botoșani, transferate cu elicopterul SMURD la Iași

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Explozie puternică la un magazin e bricolaj din Botoșani

Explozia a avut loc vineri, 7 iunie 2024, într-un magazin de materiale de construcții de la intrarea în municipiul Botoșani, dinspre Suceava. În urma deflagrației au existat 15 victime, iar peste 100 de persoane au fost evacuate.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

„Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD. Dintre acestea, 10 bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 32 și 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital de arși din țară. Celelalte victime prezintă arsuri sau traumatisme”, au transmis autoritățile, la scurt timp după deflagrație.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Momentul exploziei de la Botoșani, surprins de camerele de supraveghere! Ce se vede în imagini

Explozia de la centrul comercial din Botoșani s-a soldat cu 15 victime

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Momentul exploziei a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum magazinul de bricolaj de la Botoșani a fost zdruncinat din temelii și cum fluxul deflagrației aruncă bucăți întregi din hala magazinului. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si