„Doctor Cezar este un cardiolog pasionat de prevenție și stil de viață sănătos, cu sute de mii de urmăritori pe internet. El se află astăzi alături de mine, în platou”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Medicul explică faptul că, de multe ori, prevenția este cel mai bun medicament și că, datorită acestui lucru, multe afecțiuni pot fi evitate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Fasting-ul, dietă cu riscuri și beneficii. Este printre cele mai populare metode de slăbit

Cum poate stresul să ne afecteze sănătatea

De asemenea, doctorul spune și că multe dintre afecțiuni au printre cauze emoții negative și stres.

Explică și cum anumite stări pot afecta diverse organe. De pildă, furia poate dăuna ficatului, iar dorința de putere poate avea efecte negative asupra pancreasului. Precizează că emoțiile negative nu sunt singurele cauze, dar fac parte dintr-un cumul de factori.

Doctorul Cezar a afirmat că se înțelege foarte bine cu actuala soție. De asemenea, a mai menționat și faptul că păstrează relații bune și cu fosta parteneră.

Citește și: Vrei să afli cum poți adopta un stil de viață sănătos care îți oferă multiple beneficii? Iată aici câteva soluții!

Medicul vorbește despre beneficiile postului intermitent, urmând să aibă mai multe conferințe prin țară unde va detalia aceste aspecte pozitive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si