Dupa o diversiune inspirata parca din filmele de actiune- detinutului Dragnea Liviu Nicolae i s-au inventariat toate bunurile pe care le-a avut la el, de la ceas, pana la portofel, dupa care a fost perchezitionat corporal in amanunt, amprentat si fotografiat, la fel cum se intampla cu fiecare condamnat care ingroasa baza de date a infractorilor.

Fostul lider suprem al social-democratilor a fost inchis singur intr-o celula a Penitenciarului de Maxima Siguranta Rahova, invecinata cu cea in care este incarcerat Radu Mazare.

Aseara ar fi refuzat sa ia cina aseara, spun surse din conducerea inchisorii, deoarece si-a adus mancare de acasa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dimineata, insa, in jurul orei 6, Liviu Dragnea a savurat primul mic dejun in spatele gratiilor: un ceai, biscuti, margarina, marmelada si un ou. Acesta va fi meniul zilnic, iar uneori oul o sa fie inlocuit cu o bucatica de branza.

La pranz s-a servit fasole cu carnati, iar la cina, in meniul din aceasta seara e ghiveci cu legume si la fel va fi si maine.

„Bine ai venit acasa, Liviu!”, a fost mesajul ironic transmis astazi de catre sindicalistii din penitenciare, care i-au dat si cateva sfaturi.

Deoarece vorbim de un detinut cu statut special, fiind fost demnitar, Liviu Dragnea va avea un trasee stabilite in incinta puscariei astfel incat sa nu intalneasca infractori periculosi. Deja a depus o cerere pentru pachetul de 10 kilograme la care are dreptul- la care se mai pot adauga 6 kilograme de legume si fructe- dar si pentru cele 5 vizite pe care le poate primi- printre care si pe cea a iubitei

sale, tanara Irina.

Despre vizite intime nici nu poate fi vorba in urmatoarele sase luni, spun sindicalistii din penitenciare. Ca sa aiba parte de astfel de recompense, Dragnea va trebui sa arate ca vrea sa se indrepte.

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si sase luni de inchisoare a fost sarbatorita, luni seara, in strada. In Piata Victoriei din Bucuresti, s-au strans sute de oameni- si au desfacut sampaniile.

In vestul tarii, cativa oradeni si-au ras mustata in centrul orasului, tot in semn de biruinta, spun ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si