Moldo și Teodora au avut primul sărut. Concurentul a surprins-o pe brunetă cu un cadou, o brățară, în camera roșie, iar apoi ce doi nu și-au mai putut ține în frâu sentimentele. Cei doi s-au sărutat pasional!

Moldo și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Moldo și Teodora, sărut pasional în camera roșie

Moldo și Teodora se află într-o cunoaștere de câteva săptămâni. Cei doi concurenți se sorb din priviri și par a fi suflete pereche.

După mai multe zile petrecute împreună, Moldo și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas.

Moldo: Bună, scumpă cameră. M-am gândit să îi pregătesc un moment mai special Teodorei, având în vedere ultimele noastre zile, nu știu, m-am gândit că m-a schimbat foarte tare, mă simt foarte bine în preajma ei, sper să fie mai bine după și o să te rog să o chemi în camera roșie! Mulțumesc!(...)

Concurentul a invitat-o pe Teodora în camera roșie, unde a așteptat-o cu o surpriză. Într-un cadru romantic, cu petale de trandifiri și lumânări, Moldo a surprins-o pe Teodora, care a fost nevoită să intre legată la ochi.

Moldo: Te-am chemat pentru că voiam să-ți mulțumesc că m-ai făcut să mă simt atât de bine în ultimele zile și pentru că nu știu, m-ai făcut să mă deschid așa, mai mult, și ți-am cumpărat ceva...

Teodora: Mamă, ce tremuri!

Moldo: Tremur puțin. Ți-am cumpărat ceva, din suflet sincer, și m-aș bucura să-ți placă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Teodora: Măi, Moldo, mulțumesc. După ce că mi-era rău, acum mă iau și mai tare palpitațiile!

Moldo: Doamne, ce m-am emoționat. Dă-mi mâna, te rog frumos!

Teodora: Ce drăguț! Ce frumoasă e!

Moldo și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Moldo i-a dat în dar o brățară, pe care Teodora a admirat-o imediat cum și-a dezvelit ochii. După ce i-a oferit cadoul, cei doi s-au sărutat, pentru prima dată.

Citește și: VIDEO Robi, luat la rost chiar de prietenii săi. Sebastian s-a săturat de glumele lui și reacționează dur: „Faci pe aici numai ce te taie capul”. Începe un nou război în ”Casa iubirii”

Moldo și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Dragostea a atins cote maxime în "Casa Iubirii", iar concurenții s-au bucurat pentru ei, aplaudându-i. 

Pentru a afla cum continuă relația dintre Moldo și Teodora, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Îi ziceam doar să plece, am ajuns să vorbesc cu patronul". Robi și Virginia, întâlnire de gradul 0 într-un club. Concurenta face dezvăluiri șocante: "S-a dat la prietenele mele"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si