În ochii acestei femei se citesc lacrimi de teama și picături de disperare. Bătrâna de 90 de ani din imagini, care abia găsește puterea să-și pună mănușile în mâinile tremurânde a ieșit singură la piață, ca să-și cumpere o sticlă cu ulei și câteva legume.

Citeste si: Lombardia înregistrează alte 296 de decese miercuri

Cu pas iute, ca sa se incadreze in programul stabilit de autoritati, femeia isi croieste drum spre magazin si iese, cu sacosa plina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Într-o situație grea sunt si acești doi soți, care cara, impreuna, pungile cu alimente. Singurul lucru care-i alina e ca sunt impreuna.

Citeste si: Fotbalist testat pozitiv cu coronavirus

Tocmai cu gandul la cei peste un milion de batrani care n-au niciun ajutor, Dragos Rosianu, reprezentant al rromilor din Cluj, a vrut sa dea un exemplu. Impreuna cu mai multi colegi, a facut cumparaturi pentru persoanele varstnice din comunitatea roma dar si pentru cei aflati in izolare la domiciliu.

Citeste si: Un medic din Spania plânge în hohote, în fața camerei: "Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe cei bătrâni"

Varstnicii peste 65 de ani pot iesi din casa si in afara intervalului orar 11-13:00, doar daca acestia merg la munca sau la treburi agricole.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si