Milioane de români care se află departe de casă, într-o Europa devenită mai pustie ca niciodată, așteaptă, cu nerăbdare, momentul în care își vor putea îmbrățișa rudele. Cosmin, de pildă- șofer de TIR în Italia, n-a mai venit de doi ani acasă. Iar situația tot mai tensionată cauzată de coronavirus îl face să nu vină în țară nici de Paști.



”Și italienii au ajuns la capătul răbdării datorită acestei pandemii, a tuturor restricțiilor impuse. Aceste nemulțumiri ar trebui manifestate într-un mod pașnic, fără violență, fără pietre aruncate, fără geamuri sparte, fără instigare la violență”.

Citeste si: Alertă în Ilfov! Carantină prelungită cu 14 zile în mai multe localități

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Contra manifestațiilor violente din România este și Adi, un farmacist stabilit în Austria împreună cu iubita sa, și ea medic stomatolog. În timpul liber, cei doi obișnuiau să călătorească prin lume și își povesteau experiențele online.

Din cauza restricțiilor, cuplul nu a mai vizitat de luni bune nici măcar țări din Europa, ci doar a avut grijă de pacienții care parcă veneau pe bandă rulantă la spital sau la farmacie.

Coronavirusul face ravagii în Europa

Alina Igor locuiește în Spania de circa 15 ani. Acum a rămas fără job, după ce bătrâna pe care o îngrijea a fost diagnosticată cu coronavirus.

Citeste si: Paștele Catolic 2021. Lockdown strict în Italia timp de trei zile

Toate călătoriile neesențiale în țările din Europa sunt descurajate până în luna iunie, când autoritățile speră că rata de imunizare va crește.

De la începutul verii, am putea să călătorim fără restricții și fără carantină dacă avem adeverință de vaccinare.

Citeste si: Viermi în masca de protecție? Fizicianul Cristian Presură a reluat experimentul- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si