De altfel, capul grupării e Gheorghe Bădoi, poreclit Gicu Impresaru, cel care de-a lungul anilor s-a ocupat de organizarea petrecerilor și a negociat evenimente în numele mai multor lăutari!

Cunoscut drept Gicu Impresaru, individul de 36 de ani este bănuit de procurorii antimafia că ar fi fost furnizor de droguri pentru o grămadă de maneliști și interlopi. Printre cei care îi deveniseră clienți s-ar fi numărat și membrii clanului Duduianu. De altfel, de la moartea liderului Emi Pian, a pornit investigația după ce legiștii, potrivit unor surse din anchetă, i-ar

fi găsit stupefiante în sânge la autopsie. Nu acționa niciodată singur. ci avea complici. Doi soți, apropiați ai Duduienilor. erau cărăuși. Ei duceau substanțele psihoactive inclusiv în cluburi să le vândă.

Anchetatorii au făcut mai multe descinderi

Până să-i rețină,  anchetatorii au făcut mai multe descinderi atât acasă la cei doi soți din Ilfov, cât și în comuna Fundeni unde stă impresarul maneliștilor. Aici, un câine special dresat a dat peste 5 grame de cocaină, ascunse în dulap. printre haine.

Citeste si: Costel Corduneanu a ordonat ca moartea lui Emi Pian să fie răzbunată! El le-a transmis un mesaj clar celor din clanul Duduianu: „Trebuie să plătească pentru asta!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În funcție de cât cumpărau, clienții plăteau pentru stupefiante până la 100 de euro pentru un singur gram. La percheziții, au fost găsiți 32 de mii de lei, bani gheață, făcuți probabil de pe urmă vânzării de droguri.

Gicu Impresaru era nelipsit de la petrecerile cu lăutari din lumea interlopă

Un om obișnuit care are în Călărași o vilă uriașă străjuită la poartă de doi lei din bronz.

Fratele lui spune că nu e nimic adevărat din toată povestea traficului de droguri: ”Nu are nicio legăturile cu clanurile de zi cu zi! Spune că este implicat în clanul Duduianu, dar nu are nicio legătură!”.

Citeste si: VIDEO| Fraţii Pian, acuzaţi de tentativă de omor

Gicu Impresaru era nelipsit de la petrecerile cu lăutari din lumea interlopă. Mereu stătea în spatele maneliștilor, fără să iasă prea tare în evidență.

Cât despre complici. individul a trecut de curând prin experiența arestului după ce a fost săltat în dosarul în care Duduienii sunt acuzați că terorizau și jefuiau maneliștii după concerte. În imagini, Mihai Vențer în urmă cu câteva săptămâni când era adus de mascați la audieri.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Ipoteză: Emi Pian, asasinat la comandă

Tot în arest pentru 30 de zile, dar fără legătură cu acest caz, au ajuns și cei doi frați ai lui Emi Pian, săltați miercuri de mascați.

Sunt acuzați de tentativă de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si