Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Droguri și arme la balul bobocilor. Tinerii ascundeau substanțele în pantofi

Autoritățile din Râmnicu Vâlcea au găsit în încălțămintea unor tineri de la balul bobocilor, droguri. Alți tineri dețineau arme.

Redactia Stirile Kanal D,

Droguri și arme la balul bobocilor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Balul bobocilor organizat într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a lăsat cu intervenția jandarmilor și cu o captură de droguri și arme.

Inițial, oamenii legii au fost chemați pentru că doi tineri aveau un comportament suspect. Au fost percheziționați și asupra lor, în încălțăminte, s-au găsit substanțe suspecte, cel mai probabil droguri tip cristal, extrem de periculoase.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alți doi tineri aveau asupra lor un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen. Obiectele erau ascunse în lenjeria intimă de teama jandarmilor. Și polițiștii au intra pe fir, iar cercetările continuă, a transmis Cristian Sabbagh.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI