O crimă teribilă a avut loc într-o vilă din Bran. Nicu Pepene și soția sa, Alexandra, au fost uciși. Bărbatul, de 38 de ani nu a mai apărut luni la locul de muncă, iar colegii au alertat familia, care locuiește în vecinătate. 

Tatăl și o cumnată a bărbatului s-au dus la el acasă și au găsit ușa de la intrarea în vila cuplului spartă. Iar când au urcat la etaj i-au găsit pe cei doi soți, într-o baltă de sânge.

Familia suspectează pe un vecin cu care sunt în conflict din cauza unui proces pe o bucată de teren.

Bărbatul găsit mort lucra la SMURD Moieciu, iar soția sa era asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Mama bărbatului este copleșită de durerea morții copilului său. Își amintește plângând că, cu doar o zi în urmă, a fost la ei acasă și le-a făcut clătite.  

Citește și: Clipe de coșmar pentru o româncă și copiii săi, în Belgia. Calvarul pe care l-au trăit a ieșit la iveală

Cumnata celor doi susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște ”copii deosebiți”.

VIDEO - Dublă crimă la Bran! O altercație între frați s-a terminat terminat cu o tragedie oribilă. Două persone au murit

Imagine de la locul crimei

[Sursa foto: newsbv.ro]

Vărul lui Nicu i-a ucis pe cei doi din cauza unui gard

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare că atacatorul ar fi un vecin care este și vărul victimei. Colegii de serviciu ai pompierului care a decedat s-au sesizat după ce acesta nu a ajuns în această dimineață la unitate și au sunat familia să întrebe ce s-a întâmplat cu el.

O altercație între rude s-a terminat cu o tragedie de proporții. Totul s-a petrecut în satul Șimon unde, în urma conflictului, vărul și cumnata atacatorului au murit.
Reprezentanții Parchetului și Poliția Stațiunii Bran se află la fața locului.

Bărbatul care a decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. El și soția lui s-au căsătorit anul trecut. Cei doi soți au fost descoperiți morți, acasă, chiar de tatăl bărbatului ucis.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Potrivit unor surse neoficiale, relatează newsbv.ro, victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil lovite cu toporul.

VIDEO - Dublă crimă la bran! O altercație între frați s-a terminat terminat cu o tragedie oribilă. Două persone au murit

Soții uciși

[Sursa foto: newsbv.ro]

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“, a declarat tatăl acestuia.

Altercația dintre rude a fost confirmată și de fratele lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si