Ce au găsit anchetatorii și care este terifianta poveste din spatele evenimentelor aflăm acum de la corespondentul Kanal D, Silvia Cseh.

Crimă urmată de sinucidere la Turda. Două fetițe au rămas orfane de mamă

„Femeia în vârstă de 29 de ani făcea curățenie la bărbatul de 67 de ani, dar vecinii spun că de ceva timp între cei doi ar fi existat și o relație.

De marți nimeni nu i-a mai văzut și oamenii au început să își pună întrebări. Au fost alertate autoritățile iar aseară pompierii au intrat în apartament și au găsit trupurile neînsuflețite în cele două încăperi din locuință. Se pare că bărbatul a omorât-o pe tânără după care a ales să își ia viața. Lângă cadavrul femeii a fost găsit și un bilet pe care bărbatul a scris că îi pare rău pentru ce a făcut și a explicat că lucrurile au degenerat de la o simplă ceartă. Femeia ucisă avea două fetițe de 13 și de 8 ani dintr-o altă relație. Oamenii legii continuă acum cercetările în acest caz într-un dosar deschis pentru infracțiunile de omor și ucidere din culpă.

Citește și: Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, audiat din nou. S-a ales cu cel de-al treilea dosar penal în mai puțin de jumătate de oră de audieri

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În caz de urgență a apelați numărul TelVerde 0800500333, destinat victimelor violenței domestice”, a transmis Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si