Controversatul Arhiepiscop al Tomisului are pe numele său o nouă plângere penală din partea unui cetățean care s-a declarat "oripilat" de evenimentul de ieri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai exact, plângerea pentru zadarcinirea combaterii bolilor vizează faptul că- la procesiunea de Bobotează- cei peste 3000 de oameni prezenți nu au respectat distanțarea socială.

Boboteaza s-a lăsat cu o nouă plângere penală pentru Teodosie

În plus, la slujba de ieri dimineața, zeci de oameni au fost lăsați să se înghesuie în biserică, pentru a-l vedea pe Inaltpreasfintitul Teodosie, iar unii dintre enoriași nici măcar nu au purtat masca de protecție.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului susțin că plângerea este neîntemeiată pentru că legislația permite organizarea evenimentelor religioase.

„Amintim faptul că Teodosie a mai fost cercetat pentru aceeași infracțiune anul trecut, când- împreună cu alți preoți- i-a împărtășit pe credincioși cu aceeași linguriță deși era chiar începutul pandemiei. Dosarul a fost, însă, clasat”, relatează corespondentul Kanal D la Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si