După codul roșu de viscol, ne așteaptă nopți geroase, după care vine primăvară! Colegul meu Adrian Jătăreanu știe de când revin temperaturile ridicate, dar și unde va fi cel mai cald. Bună seara, Adrian, te ascultăm!, a transmis Cristian Sabbagh.

După ger vine primăvara

Bună seara Cristian,

Meteorologii anunță că episodul de iarnă este pe sfârșite, însă mai avem de trecut de câteva seri geroase.

Mâine de exemplu, maxima pe timpul nopții nu va trece de pragul înghețului la Constanța, însă începând de vineri vremea se va schimba radical.

În zonele de munte va fi în special foarte frig, iar în Capitală se vor înregistra minus 4 grade. Până la finalul săptămânii vom ava parte de temperaturi scăzute, iar de vineri, vremea se va schimba radical. Potrivit prognozei meteorologice, în weekend maximele vor depăși 15 grade, în special în zona de sud și de sud-est a țării.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel mai cald va fi în Dobrogea, iar la Constanța se vor înregistra sâmbăta 17 grade Celsius. Și în Tulcea, troienele imense de zăpadă de acum vor fi o amintire, după ce în zonă se vor înregistra 15 grade.

Temperaturile ridicate de la finalul săptămânii vor fi aduse de o masă de aer cald care traversează țara noastră, însă nu este exclus ca după trecerea acestuia iarna să revină.

Momentan acestea au fost informațiile, la revedere, a transmis Adrian Jătăreanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si