"După o noapte petrecută într-un club din Constanța, un tânăr de 23 de ani s-a urcat la volan și a plecat spre casă, în județul Ialomița. Din nefericire, călătoria s-a oprit într-un sens giratoriu, izbit în plin de mașina condusă cu viteză. Victima era în stop cardiorespirator la sosirea medicilor, iar eforturile salvatorilor au fost în zadar. Atenție, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Tânăr mort în sensul giratoriu

La scurt timp după ce a făcut această poză, tânărul de 23 de ani s-a urcat la volan. Petrecuse într-un club din Constanța și își dorea să ajungă acasă, în Ialomița. Câteva minute mai târziu acesta și-a găsit sfârșitul intr-un sens giratoriu.

Accidentul a avut loc pe acest bulevard din Constanța. Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de acest giratoriu. În urma impactului extrem de violent, băiatul a fost proiectat prin trapa mașinii, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Știrile Kanal D.

Mașina a fost aruncată la câțiva metri distanță și a fost distrusă complet.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unor surse, nu purta centura de siguranță. Avea permis de conducere de aproximativ doi ani. Mesajele de condoleanțe curg acum pe contul său de Facebook și pe paginile prietenilor săi.

"Dacă știam azi noapte că se va întâmpla asta, jur că nu te lăsam să pleci de lângă mine, te opream în oraș cu mine!
Mi-ai spus să merg cu tine. Ți-am spus că am programat altceva, ți-am urat drum bun și ți-am spus ca de fiecare dată când mă sunai din străinătate.

Ai grija ce faci, fratele meu!", este un mesaj de condoleanțe.

Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei și testele de sânge pentru a vedea dacă tânărul consumase alcool.

Citește și: Scandal uriaș creat de Messi în Hong Kong. Ascuns pe banca de rezerve, starul lui Inter Miami a fost fluierat de 40.000 de fani- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si