Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- După o noapte de club, un tânăr din Ialomița și-a găsit sfârșitul. S-a izbit cu mașina într-un sens giratoriu din Constanța

Un tânăr din Ialomița a avut parte de un sfârșit tragic. După ce a petrecut o noapte în club, găbindu-se să ajungă acasă, în Ialomița, tânărul s-a izbit cu mașina într-un sens giratoriu din Constanța.

Redactia Stirile Kanal D,

Tânăr mort în sensul giratoriu [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"După o noapte petrecută într-un club din Constanța, un tânăr de 23 de ani s-a urcat la volan și a plecat spre casă, în județul Ialomița. Din nefericire, călătoria s-a oprit într-un sens giratoriu, izbit în plin de mașina condusă cu viteză. Victima era în stop cardiorespirator la sosirea medicilor, iar eforturile salvatorilor au fost în zadar. Atenție, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Tânăr mort în sensul giratoriu

La scurt timp după ce a făcut această poză, tânărul de 23 de ani s-a urcat la volan. Petrecuse într-un club din Constanța și își dorea să ajungă acasă, în Ialomița. Câteva minute mai târziu acesta și-a găsit sfârșitul intr-un sens giratoriu.

Accidentul a avut loc pe acest bulevard din Constanța.

Tânărul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de acest giratoriu. În urma impactului extrem de violent, băiatul a fost proiectat prin trapa mașinii, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Știrile Kanal D.

Mașina a fost aruncată la câțiva metri distanță și a fost distrusă complet.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit unor surse, nu purta centura de siguranță. Avea permis de conducere de aproximativ doi ani. Mesajele de condoleanțe curg acum pe contul său de Facebook și pe paginile prietenilor săi.

"Dacă știam azi noapte că se va întâmpla asta, jur că nu te lăsam să pleci de lângă mine, te opream în oraș cu mine!
Mi-ai spus să merg cu tine.

Ți-am spus că am programat altceva, ți-am urat drum bun și ți-am spus ca de fiecare dată când mă sunai din străinătate. Ai grija ce faci, fratele meu!", este un mesaj de condoleanțe.

Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei și testele de sânge pentru a vedea dacă tânărul consumase alcool.

Citește și: Scandal uriaș creat de Messi în Hong Kong. Ascuns pe banca de rezerve, starul lui Inter Miami a fost fluierat de 40.000 de fani- VIDEO

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI